Медицинска сестра, двама ученици и един учител са сред новите

...
Медицинска сестра, двама ученици и един учител са сред новите
Коментари Харесай

Медицинска сестра и учител са сред новите заразени в Сливенско

Медицинска сестра, двама ученици и един учител са сред новите 25 случая на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област, съобщават от Областния кризисен щаб.

Излекувани са 27 души, няма починали.

Учителят е проявил клинични симптоми на COVID-19 и бил изследван с PCR-тест, който е потвърдил заразяването, съобщиха още от Областния кризисен щаб.

Сред изследваните педагози с бързи антигенни тестове през вчерашния ден няма положителни за COVID-19. Болните в областта към момента са 341 души, като 283 от тях са от община Сливен, 37 са от Нова Загора, 12 от Твърдица и 9 от Котел. Под карантина са 636 души.

Здравните власти в областта отново напомнят на гражданите да не ходят на работа при проява на симптоми, макар и леки. В такива случаи те трябва да останат у дома, да се обадят незабавно на личните си лекари и да изпълнят дадените от тях указания.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19085  Германия стопира да приема пасажери от страни с огромно разпространяване на новите разновидности на COVID-19 Германия стопира да приема пасажери от страни с огромно разпространяване на новите разновидности на COVID-19  Зеленски прикани Европейски Съюз да спомага при договарянията на Украйна с снабдители на ваксини против COVID-19 Зеленски прикани Европейски Съюз да спомага при договарянията на Украйна с снабдители на ваксини против COVID-19  Проф. Асен Балтов: При 1500 инфектирани дневно, ограниченията се стягат още веднъж Проф. Асен Балтов: При 1500 инфектирани дневно, ограниченията се стягат още веднъж
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР