Маските не са толкова вредни, колкото се демонизират, тъй като

...
Маските не са толкова вредни, колкото се демонизират, тъй като
Коментари Харесай

Доц. Мария Стаевска:Маските не са толкова вредни, колкото се демонизират

Маските не са толкова вредни, колкото се демонизират, тъй като намаляват дишането на замърсен въздух и инфекциите. Това намалява и алергичните състояния.

Това каза по БНТ доц. Мария Стаевска, алерголог от болница " Александровска ".

" Не е невъзможно да има контактен дерматит от астма, но основното са професионални алергии - медиците, които по цял ден и нощ са принудени да са с маска, може да имат контактни дерматити от гъбичките под металните части, които прилепват по носа ", каза още тя, но допълни, че не са чести оплакванията. По думите й мерките у нас по-слаби.

" Трябва да слагаме маски само като влизаме в магазина. В офисите ако хората си близо един до друго трябва да носят маски ", препоръча още тя. " Напоследък най-много заразени пациенти са такива, които са били на семейни събирания на малко пространство без проветряване ", добави доц. Мария Стаевска.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15074  Медици от столичната онкоболница излизат на митинг Медици от столичната онкоболница излизат на митинг  Учениците от Смолян се връщат в учебно заведение от през днешния ден Учениците от Смолян се връщат в учебно заведение от през днешния ден  Борис Джонсън се самоизолира след контакт със инфектиран с ковид Борис Джонсън се самоизолира след контакт със инфектиран с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР