МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов в Ловеч изпитва остра нужда

...
МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов в Ловеч изпитва остра нужда
Коментари Харесай

Болницата в Ловеч има спешна нужда от медицински сестри

МБАЛ " Проф. д-р Параскев Стоянов " в Ловеч изпитва остра нужда от медицински сестри, съобщават от областната администрация. От там информират още, че в писмо до Областния кризисен щаб по здравеопазване прокуристът на лечебното заведение д-р Атанас Атанасов е призовал за съдействие за привличане на медицински персонал.

,,Във връзка с разпространението на COVID-19, усложнената епидемична обстановка в област Ловеч и нарастващия поток от тежко болни в структурата за лечение на пациенти с COVID-19 беше извършено реорганизиране на легловата база на болницата, временно преустановяване дейността на някои отделения и пренасочване на персонал към инфекциозно и пневмо-фтизиатрично отделение. Въпреки предприетите действия и извършените структурни и организационни промени лечебното заведение продължава да изпитва остър недостиг от медицински сестри за работа в COVID-зоната``, е посочил в писмото си д-р Атанасов.

Той търси съдействие за привличане на медицински сестри или за командироване в МБАЛ " Проф. д-р Параскев Стоянов " АД - Ловеч, на сестри от системата на училищното и детското здравеопазване за осигуряване на адекватни грижи за хоспитализираните пациенти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14956  Германските управляващи попариха очакванията за бързо повдигане на зимната карантина Германските управляващи попариха очакванията за бързо повдигане на зимната карантина  Столичната РЗИ популяризира протокола, който всеки инфектиран с COVID-19 наложително би трябвало да съблюдава Столичната РЗИ популяризира протокола, който всеки инфектиран с COVID-19 наложително би трябвало да съблюдава  Полша ще имунизира против COVID-19 хора от високорискови групи Полша ще имунизира против COVID-19 хора от високорискови групи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР