Лишаване от свобода за неспазване на правилата срещу разпространението на

...
Лишаване от свобода за неспазване на правилата срещу разпространението на
Коментари Харесай

Затвор за неспазващите мерките срещу COVID-19 в Севернокипърска турска република

Лишаване от свобода за неспазване на правилата срещу разпространението на коронавируса решиха да въведат кипърските турци, съобщи турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Нов проектозакон срещу заразните болести беше обсъден на заседание днес на парламента на Севернокипърската турска република /СКТР/, призната единствено от Анкара.

В приетия от депутатите текст се предвижда наказание до една година затвор за неспазване на наложените от властите мерки срещу COVID-19. Онези, които не се съобразяват с изискванията за носене на предпазни маски и спазване на социална дистанция, рискуват и парична глоба в размер на 300 турски лири.

Новото законодателство идва на фона на увеличаване на случаите на заразените с коронавирус в СКТР, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12278  Учител от Добрич и гимназиален охранител от Тервел с положителен тест за COVID-19 Учител от Добрич и гимназиален охранител от Тервел с положителен тест за COVID-19  Област Разград е измежду минимум засегнатите от COVID-19 Област Разград е измежду минимум засегнатите от COVID-19  Учителка от ловешко учебно заведение е с ковид Учителка от ловешко учебно заведение е с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР