Литва не възнамерява да продължава карантината заради коронавируса в страната

...
Литва не възнамерява да продължава карантината заради коронавируса в страната
Коментари Харесай

Извънредното положение в Литва остава

Литва не възнамерява да продължава карантината заради коронавируса в страната след 16 юни, реши днес правителството на балтийската република, цитирано от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9156
Ще остане в действие обаче националното извънредно положение, наложено в края на февруари след началото на епидемията.

От хората вече няма да се изисква да носят маски на обществени места след средата на юни, макар че това ще остане препоръчително, се казва в днешното решение на правителството.

Според официалните данни броят на новозаразените в Литва намалява от април насам. В страната с население от 3 млн. души досега са регистрирани 1733 заразени с COVID-19 и 74 смъртни случая.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9156  Южна Африка остава затворена за туристи до 2021 година Южна Африка остава затворена за туристи до 2021 година  Зам.-директорът на ЦЗПБ: Очаква ни втора вълна на COVID-19 Зам.-директорът на ЦЗПБ: Очаква ни втора вълна на COVID-19  Как ще работи ОДЗ - 50, изясни директорката Как ще работи ОДЗ - 50, изясни директорката
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР