Лекарката, заразена с коронавирус, която се лекува във Военномедицинската академия,

...
Лекарката, заразена с коронавирус, която се лекува във Военномедицинската академия,
Коментари Харесай

Оздравял от коронавирус у нас разкри колко тежко е заболяването

Лекарката, заразена с коронавирус, която се лекува във Военномедицинската академия, сподели как е преборила болестта.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2459
В предаването „ Лице в лице “ по Бтв тя каза, че тежкият период е преминал в рамките на 19 дни.

„ Нека не забравя да благодаря на хората в клиниката по Инфекциозни болести на ВМА, на про. Мутафчийски, на д-р Кантържиев и д-р Плачев, които организираха вземането на първата проба и поставянето на диагноза “, заяви пациентката.

242 са заразените с COVID-19 в България, заразата достигна и Сливен

От разказа й стана ясно, че тя е била тествана заради това, че е пътувала в чужбина и е имала леко неразположение.

„ Ковид-19 е многолико заболяване, което изненадва организма всеки ден. Преминах през много етапи “, разкри още докторката.

Повишаване на кръвно, проява на хипертония, нарушаване на сърдечния ритъм, болки с стомаха са част от ефектите на коронавируса.

„ Следващото нещо обрив, половината устна кухня, прилича много на афти, но не е афти, отделно има афти. Болки в червата, назална конгестия. Характеристиката на протичане е като простудно заболяване, но е тревожно “, обясни още един от първите заразени у нас.

„ Подобни усещания аз никога не съм имала. Стресът е огромен “, допълни тя.

„ Лекувам се с витамини, антиоксиданти. Много обсъждахме приема на Плакенил, но тъй-като нямам тежката оптиматика, решихме да изчакам моят организъм да се пребори. Вчера вече имах изработени антитела “, разказа докторката.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2459  Европейски Съюз изпраща 38 милиона евро незабавна помощ за опазването на здравето в Западните Балкани Европейски Съюз изпраща 38 милиона евро незабавна помощ за опазването на здравето в Западните Балкани  Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия Коронавирусът порази и водещия на брифинга за данни за болестта в Италия  Очаква се взрив на разводите поради ковид, настояват юристи Очаква се взрив на разводите поради ковид, настояват юристи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР