Лекар е сред осемте новодиагностицирани с коронавирус от 18 до

...
Лекар е сред осемте новодиагностицирани с коронавирус от 18 до
Коментари Харесай

Лекар е сред осемте новодиагностицирани с коронавирус в Шуменско

Лекар е сред осемте новодиагностицирани с коронавирус от 18 до 20 септември в Шуменско, след направени 47 PCR теста. Здравните работници в областта, при които е констатиран Коронавирус -19, вече са 12, съобщават от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/.

Според публикуваните данни на сайта им, през посочения период е починал и 53-годишен мъж, с доказан коронавирус и с придружаващо сърдечно заболяване, допълва БТА.

Седем от осемте новодиагностицирани с коронавирус са хоспитализирани в МБАЛ - Шумен. Към момента в лечебното заведение са настанени 22 пациенти с доказан COVID-19, един от които - в отделението " ОАИЛ ", отбелязват от РЗИ на сайта си.

За област Шумен случаите, с регистрирани положителни проби за COVID-19 в Единния информационен портал, достигнаха 322 души. 255 от диагностицираните с коронавирус са излекувани, а починалите са вече осемнадесет.

На домашно лечение, с леки симптоми или без симптоми, са 26 жители на областта, а под карантина - 82 души, се посочва на сайта на РЗИ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12410  От Министерство на здравеопазването с доста значима информация за родителите на деца, посещаващи детски заведения и учебни заведения в изискванията на COVID-19 От Министерство на здравеопазването с доста значима информация за родителите на деца, посещаващи детски заведения и учебни заведения в изискванията на COVID-19  Светогорски манастир е под карантина поради инфектирани с ковид монаси Светогорски манастир е под карантина поради инфектирани с ковид монаси  Свалена е карантината в детско поделение на пернишката болница Свалена е карантината в детско поделение на пернишката болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР