Лабораториите в Германия са повишили докъм 700 000 седмично капацитета

...
Лабораториите в Германия са повишили докъм 700 000 седмично капацитета
Коментари Харесай

Лабораториите в Германия ще обработват седмично около 700 000 теста за коронавируса

Лабораториите в Германия са повишили докъм 700 000 седмично капацитета си да обработват проби за новия коронавирус, съобщи днес асоциацията на акредитираните лаборатории, цитирана от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6613
Предишната седмица капацитетът на проучените 116 лаборатории в страната е бил 640 000. По данни на асоциацията през миналата седмица са били извършени 292 000 теста, а по-предишната - 268 000.

В петък Институтът за заразни болести " Роберт Кох " препоръча разширяване на тестването за наличие на вируса, като се обхванат всички хора със симптоми на респираторно заболяване, независимо дали са имали преди това контакт с болен от Ковид-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6613  Малайзия се възвръща от ковид, счита здравното й министерство Малайзия се възвръща от ковид, счита здравното й министерство  Всички чиновници на РЗИ-Сливен са ангажирани в битката с пандемията Всички чиновници на РЗИ-Сливен са ангажирани в битката с пандемията  Експерт: Завръщането на COVID-19 през есента и зимата ще е неизбежно Експерт: Завръщането на COVID-19 през есента и зимата ще е неизбежно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР