Лабораторен тест на министерството на здравеопазването на американския щат Минесота

...
Лабораторен тест на министерството на здравеопазването на американския щат Минесота
Коментари Харесай

Първи случай на бразилския щам на коронавируса бе регистриран в САЩ

Лабораторен тест на министерството на здравеопазването на американския щат Минесота потвърди първия случай на по-заразния бразилски щам на коронавируса в САЩ, съобщиха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БТА.

" Министерството на здравеопазването на Минесота обяви, че негова лаборатория е установила вариант на коронавируса, известен като бразилски щам Р.1 в пробата на жител на Минесота, който неотдавна е посетил Бразилия. Този случай ознаменува първото документирано установяване на бразилския щам Р.1 в САЩ ", се посочва в изявление на здравните власти.

Уточнява се, че заразеният е проявил симптоми на заболяването през първата седмица на този месец, а на 9 януари е дал проба за анализ.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18846  " АстраЗенека " опроверга известията за ниска успеваемост на имунизацията й при възрастните хора  772 са новите случаи на ковид 772 са новите случаи на ковид  Собствениците на заведения желаеха оставката на министър Ангелов Собствениците на заведения желаеха оставката на министър Ангелов
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР