Куба вчера изпрати 216 здравни работници в Република Южна Африка.Всичко

...
Куба вчера изпрати 216 здравни работници в Република Южна Африка.Всичко
Коментари Харесай

Куба изпраща лекари в Южна Африка в помощ на борбата с коронавируса

Куба вчера изпрати 216 здравни работници в Република Южна Африка.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6309
" Предимството на Куба е, че тя има солидарен модел на здравеопазването, какъвто ние бихме искали да приложим ", каза на пресконференция по-рано този месец южноафриканският здравен министър Звели Мкхизе.

Потвърдените случаи на коронавирус в Република Южна Африка са 4361, от които 86 смъртни.

Южна Африка е изпратила медицински изделия за Куба в помощ на борбата с пандемията със самолета, който сега се връща с кубинската медицинска бригада, съобщи кубинското посолство в Туитър.

Президентът на РЮА проведе борба с маска

" Това е време на солидарност и сътрудничество. Ако действаме заедно, можем да спрем разпространението на коронавируса по-бързо и по-ефективно ", заяви посланикът на Куба Родолфо Бенитес Версон.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6309  На живо: Още три деца са с COVID-19, 1290 са към този момент инфектираните у нас На живо: Още три деца са с COVID-19, 1290 са към този момент инфектираните у нас  Днес ще създадат опит може ли да отворят парковете за разходки Днес ще създадат опит може ли да отворят парковете за разходки  Вече 11 дни в Китай няма починал от ковид Вече 11 дни в Китай няма починал от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР