Краят на по-строгите мерки, валидни до 21 декември, още не

...
Краят на по-строгите мерки, валидни до 21 декември, още не
Коментари Харесай

Пронизваща скръб обхвана Монтана, с вой на сирени изпратиха още двама умрели лекари

Краят на по-строгите мерки, валидни до 21 декември, още не е дошъл, но вече се заговори за положителните резултати от тях. Като привъбързано и непремерено бе възприето изказването на премиера Бойко Борисов, че ще се отвори държавата още на 21 декември. Медици побързаха да алармират в социалните мрежи, че положението е сериозно и никакво облекчение не се е усетило.

На този фон идва и мъката, която обхваща болниците, в които се сбогуват с починали медици. Видео от Монтана с вой на сирени накара всички да притихнат.

" Вместо за поредния адрес, този път воят на сирените е пронизващ и много тъжен за нашите скъпи колеги,които изпращаме към вечният им дом Благодарни сме за възможността, която имахме да Ви познаваме и да работим с Вас! Човеци с големи сърца и висок професионализъм...Поклон и вечна памет за СПЕШНИТЕ МЕДИЦИ м.ф-р Панайот Нацов и Д-р Владимир Денчовски ", написа Здравка Антонова от болницата в Монтана.

Тя и нейните колеги изказват съболезнования на семействата на починалите медици.

Междувременно специалисти алармират, че официалните данни за COVID-19 съвсем не са реални и не трябва да са базата, на която институциите да решат бъдещите мерки срещу разпорстранението на вируса.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16429  Какво се случи с душeвността ни след появяването на COVID-19? Какво се случи с душeвността ни след появяването на COVID-19?  Лекарите във Видинско към този момент издават посоки за PCR тест Лекарите във Видинско към този момент издават посоки за PCR тест  Община Русе с апел още медицински експерти да се включат в битката с ковид Община Русе с апел още медицински експерти да се включат в битката с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР