Комисията по образованието и науката проведе днес обществено обсъждане на

...
Комисията по образованието и науката проведе днес обществено обсъждане на
Коментари Харесай

Комисията по образованието с обществено обсъждане на идеята за промяна на името на празника 24 май

Комисията по образованието и науката проведе днес обществено обсъждане на предложението за промяна на наименованието на празника 24 май. Поправката в Кодекса на труда е внесена от група народни представители и вече е одобрена на първо гласуване.

Предлагаме 24 май да бъде преименуван на " Празник на българската писменост, просвета и култура, заяви доц. Милен Михов от ВМРО.

Аргументите на патриотите е, че писмеността исторически е от България. " Празникът е българско дело. Въз основа на тези факти, предлагаме тази формулировка на празника ", разкри депутатът от ВМРО.

Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13308  Рязко се повишава равнището на заболеваемост от COVID-19 в област Кърджали Рязко се повишава равнището на заболеваемост от COVID-19 в област Кърджали  В област Сливен са формирани 47 акта за неносене на защитни маски В област Сливен са формирани 47 акта за неносене на защитни маски  Затлъстелите хора рискуват да прекарат тежко COVID-19 Затлъстелите хора рискуват да прекарат тежко COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР