Колективна оставка е подало цялото ръководство на диспансера за бъбречно-трансплантирани

...
Колективна оставка е подало цялото ръководство на диспансера за бъбречно-трансплантирани
Коментари Харесай

Ръководството на диспансера за бъбречно-трансплантирани в Александровска болница хвърли оставка

Колективна оставка е подало цялото ръководство на диспансера за бъбречно-трансплантирани пациенти в " Александровска болница ".

След заповедта на здравния министър за реорганизация на всички държавни болници, за да могат да приемат Коронавирус пациенти, единственият в страната диспансер за наблюдение на пациенти, претърпели бъбречна трансплантация, се трансформира в Коронавирус отделение.



В диспансера се наблюдават над 600 души от цялата страна.

От ръководството на " Александровска болница " заявяват, че е предприета процедура по преместването на медицинските документи на трансплантираните пациенти.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14811  Дъщерята на умрял с COVID-19 завежда дело против страната Дъщерята на умрял с COVID-19 завежда дело против страната  Лекарства за лекуване на COVID-19 изчезнаха от аптеките Лекарства за лекуване на COVID-19 изчезнаха от аптеките  Над 1 милион инфектирани с COVID-19 в Италия, Испания желае негативен PCR тест от влизащите в страната Над 1 милион инфектирани с COVID-19 в Италия, Испания желае негативен PCR тест от влизащите в страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР