Колеги и приятели на загубилия битката с COVID-19 проф. д-р

...
Колеги и приятели на загубилия битката с COVID-19 проф. д-р
Коментари Харесай

Колега за загубата на д-р Хубчев: В смъртта му няма медицинска логика

Колеги и приятели на загубилия битката с COVID-19 проф. д-р Георги Хубчев изказаха своите съболезнования по повод неочакваната кончина на именития гинеколог.

,,Каквото и да кажа, че бъде малко. Беше голям човек и голям професионалист, помогнал е на хиляди жени и сега загубата е огромна``, сподели д-р Мирослав Минчев.

Той беше огънят, който внасяше топлината в едно семейство. Отиде си един титан в гинекологията и акушереството, каза друг негов колега пред bTV.

Бяха му направени необходимите изследвания, тъй като се установи, че белите му дробове бяха възпалени. Първият PCR излезе отрицателен, но въпреки това ние започнахме лечение с кислородна терапия и ремдисивир, обаче състоянието му продължаваше да се влошава. Опитахме всички известни методи на лечение, подавахме му кислород. Просто няма медицинска логика, защото има пациенти в много по-тежко състояние, които вече са на крака, той бе един сравнително здрав човек, разказа един от лекарите, участвали в лечението на д-р Хубчев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13455  Швейцаия стяга ограниченията за битка с втората вълна на COVID-19 Швейцаия стяга ограниченията за битка с втората вълна на COVID-19  Мединцинският университет в Плевен минава на онлайн образование Мединцинският университет в Плевен минава на онлайн образование  Фестивалите в Индия могат да доведат до 2,6 милиона случаи на ковид месечно Фестивалите в Индия могат да доведат до 2,6 милиона случаи на ковид месечно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР