Когато Лаура Уолф се отбила да похапне в Waffle House,

...
Когато Лаура Уолф се отбила да похапне в Waffle House,
Коментари Харесай

18-годишна сервитьорка направи нещо, с което се прочу в мрежата и промени живота си

Когато Лаура Уолф се отбила да похапне в Waffle House, дори не подозирала, че ще промени живота на няколко души. Докато чакала храната си, жената случайно забелязала възрастен мъж с кислородна бутилка, който стоял сам на една от масите. Тъй като старецът много й напомнял на баща й, тя започнала да го наблюдава.

След това обаче забелязала как приветлива млада служителка на заведението, която преминавайки покрай стареца, го попитала дали всичко е наред. „ Ръцете ми вече не ми служат добре”, отвърнал й с тих глас старецът.

Това, което се случило след това, направо изумило клиентката на кафенето. Младата сервитьорка без колебание придърпала към себе си чинията на възрастния мъж и нарязала всичко на малки парченца, за да му помогне. За някои хора подобно нещо не означава много, но за стареца това било голям жест.

Лаура се трогнала до такава степен от добрата постъпка, че решила да направи няколко снимки на момичето, което помогнало на стареца, и ги споделила с приятелите си в социалната мрежа. Тя дори не подозирала, че фотосите ще станат толкова популярни и милиони души по целия свят ще започнат да ги споделят.



Накрая самоличността на мистериозната сервитьорка била разгадана. Нейното име е Евън Уилямс и е на 18 години. След като разбрали за добрината й, собствениците на заведението побързали да я повишат, а един от университетите в града й предложил стипендия в размер на 16 000 долара.



„ Не знаех, че ме снимат. Направих това, което трябваше да сторя”, коментира младата госпожица.



А в мрежата са категорични, че доброто, което е направила, трябва да й се върне стократно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР