Когато Гърция получи ваксината COVID-19, всички гърци ще могат да

...
Когато Гърция получи ваксината COVID-19, всички гърци ще могат да
Коментари Харесай

Ваксината срещу COVID-19 ще е безплатна в Гърция

Когато Гърция получи ваксината COVID-19, всички гърци ще могат да бъдат ваксинирани безплатно, заяви премиерът Кириакос Мицотакис, като добави, че учениците и учителите също ще получат безплатни маски, когато училищата се отворят отново следващата седмица, съобщи в. " Катимерини ", предава Канал 3.

" Искам да бъда абсолютно ясен, ваксината ще бъде достъпна безплатно за всички гръцки граждани ", заяви Мицотакис по време на телеконференция с други държавни служители относно отговора на правителството за пандемията.

" Все още не знаем дали ще е една или ще има повече. Не знаем кога ще я имаме на разположение. Надяваме се по-скоро, отколкото по-късно ", добави той.

По-рано тази седмица здравният министър Василис Кикилиас заяви, че Гърция е сключила сделка за получаване на 3 милиона дози от ваксината срещу COVID-19, която е разработена от Оксфордския университет в сътрудничество с AstraZeneca, ако премине фаза четвърта от клиничните изпитвания.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11648  Рекорден брой пациенти с COVID-19 в тежко положение в Румъния Рекорден брой пациенти с COVID-19 в тежко положение в Румъния  Над 950 000 са инфектирани с COVID-19 в Русия Над 950 000 са инфектирани с COVID-19 в Русия  506 новозаразени с COVID-19 в Чехия 506 новозаразени с COVID-19 в Чехия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР