Кметът на Широка лъка Васил Седянков е с положителна проба

...
Кметът на Широка лъка Васил Седянков е с положителна проба
Коментари Харесай

Кметът на Широка лъка е позитивен за коронавирус

Кметът на Широка лъка Васил Седянков е с положителна проба за коронавирус.

Той е изследван за заразата като контактно лице след посещението на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и заместник-министър Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е в Широка лъка на 18 октомври.



Отрицателни са резултатите от PCR- тестовете на областния управител Недялко Славов и на кмета на Смолян Николай Мелемов, които също бяха сред домакините, посрещнали премиера при неговата визита в Широка лъка и с. Чепинци, съобщава БТА.

Васил Седянков обясни, че е в добро състояние, няма симптоми. Консултирал се е по телефона с д-р Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е. Кметът спазва предписаното му лечение. Пробите за COVID- 19 са взети на 24 октомври, след като стана ясно, че Нанков е позитивен за коронавирус.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13857  Русе влезе в алената зона на COVID-19, вкарват се спомагателни ограничения Русе влезе в алената зона на COVID-19, вкарват се спомагателни ограничения  Йорданка Фандъкова образува медицински експертен съвет за борба с Covid-19 Йорданка Фандъкова образува медицински експертен съвет за борба с Covid-19  В Сливен 204 са новите случаи на COVID-19 за седмица В Сливен 204 са новите случаи на COVID-19 за седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР