Кметът на Смолян Николай Мелемов е поставен под карантина, съобщиха

...
Кметът на Смолян Николай Мелемов е поставен под карантина, съобщиха
Коментари Харесай

Кметът на Смолян поставен под карантина

Кметът на Смолян Николай Мелемов е поставен под карантина, съобщиха от РЗИ.

Направеният преди дни PCR-тест на Мелемов е отрицателен, но е под карантина като контактен на кмета на Широка лъка Васил Седянков, който се оказа позитивен. Общо 22 са положителните проби за коронавирус в област Смолян през последното денонощие, като 11 от заразените са настанени в болници.

Кметът на Широка лъка Седянков е на домашно лечение. Двамата кмета, както и областният управител на Смолян Недялко Славов бяха изследвани за COVID-19 след като стана ясно, че премиерът Бойко Борисов и заместник- министър Николай Нанков показаха положителни проби след посещението им в Широка лъка и Чепинци.

Новите случаи на коронавирус са на пациенти от 24 до 84 г. Сред тях е и преподавател от средно училище в Смолян, който не е бил на работа от известно време и не е нужно да се поставят под карантина ученици и учители.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13893  Община Търговище приема поръчки за доставки по домовете Община Търговище приема поръчки за доставки по домовете  Не сложиха Бенямин Нетаняху под карантина Не сложиха Бенямин Нетаняху под карантина  Антъни Фаучи: Първите ваксини ще понижат признаците, само че няма да спрат COVID-19 Антъни Фаучи: Първите ваксини ще понижат признаците, само че няма да спрат COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР