Кметът на Москва Сергей Собянин отмени редица въведени от него

...
Кметът на Москва Сергей Собянин отмени редица въведени от него
Коментари Харесай

Кметът на Москва отмени редица мерки

Кметът на Москва Сергей Собянин отмени редица въведени от него по-рано ограничителни мерки срещу разпространението на COVID-19. По думите му, епидемичната обстановка в града внушава предпазлив оптимизъм, информира БНР.

Възобновяват работа библиотеките и музеите. Театрите, кината и концертните зали ще работят вече при 50% заетост на зрителските места, а не при 25%, както беше досега. Отново отварят врати дневните лагери и развлекателните центрове за деца.

След месеци на дистанционно обучение в понеделник бяха възобновени присъствените занятия за учениците от 6 до 11 клас.

Някои ограничителни мерки обаче остават в сила. Продължава да важи изискването към фирмите 30% от служителите им да работят от вкъщи. Баровете, ресторантите и дискотеките трябва да затварят в 23ч. Все още е задължително носенето на ръкавици и предпазни маски на обществени места и в градския транспорт. На хората над 65-годишна възраст се препоръчва да не напускат домовете си.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18665  Доц. Ангел Кунчев ще се срещне с учители в Ямболско Доц. Ангел Кунчев ще се срещне с учители в Ямболско  Пътуващите за Съединени американски щати със аероплан би трябвало да си създадат тест и да останат под карантина Пътуващите за Съединени американски щати със аероплан би трябвало да си създадат тест и да останат под карантина  Япония анулира Олимпиадата поради COVID-19? Япония анулира Олимпиадата поради COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР