Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи, че се е излекувал

...
Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи, че се е излекувал
Коментари Харесай

Виталий Кличко се излекува от коронавируса

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи, че се е излекувал след заразяването си с коронавируса, предаде ТАСС.

" Тестът ми за коронавирус е отрицателен, чувствам се добре. Сега съм пълен със сила и готов за работа ", отбеляза той на онлайн брифинг. Прякото излъчване на брифинга стана от офис помещение за разлика от предишните дни, когато Кличко участваше в брифинги по видеоконферентна връзка от дома си, където се намираше в самоизолация.

Кличко съобщи, че се е заразил с вируса на 24 октомври. Поради тази причина той не можа да гласува на местните избори на 25 октомври.

Заместник-председателят на Киевската териториална избирателна комисия Микола Нилов съобщи вчера, че при преброени 56 процента от гласовете на изборите за кмет на столицата води Кличко. По данни на медии Кличко има шансове да победи още на първи тур, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14401  Второ Covid поделение разкрива общинската болница в Свищов Второ Covid поделение разкрива общинската болница в Свищов  Защо опазването на здравето не може да се оправи с проблемите? Защо опазването на здравето не може да се оправи с проблемите?  Проф. Ангелов разгласи предприемането на 4-та стъпка в битката против COVID-19

Проф. Ангелов разгласи предприемането на 4-та стъпка в битката против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР