Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от

...
Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от
Коментари Харесай

Берлин даде помощи на затворени клубовете и концертни зали заради пандемията

Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от над четири месеца заради пандемията от коронавирус, получиха помощи от властите. Помощите са средно по 81 000 евро на обект, съобщи днес в. " Тагесшпигел ", цитиран от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10363
Тези клубове, където предимно се слуша техно музика и които са основен елемент от нощния живот в Берлин, се озоваха в тежка финансова ситуация след затварянето им на 14 март заради разпространението на коронавируса.

Градът провинция Берлин обаче реши да отпусне извънредна помощ на 46 обекта и организации - клубове, фестивали и концертни зали - показват данните, съобщени от депутат от партията на залените в местния парламент.

" Искам хората да могат да танцуват и да се забавляват, когато дойде краят на коронавируса ", каза Георг Кьослер пред " Тагесшпигел ".

Въпреки голямото смекчаване на мерките, свързани с пандемията от COVID-19 в цяла Германия, още няма дата за отварянето на клубовете и дискотеките.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10363  Маските в Ница станаха наложителни поради празненство Маските в Ница станаха наложителни поради празненство  Частична карантина в Каталуния поради COVID-19 Частична карантина в Каталуния поради COVID-19  Антирекорд от 15 000 нови случая на ковид във Флорида Антирекорд от 15 000 нови случая на ковид във Флорида
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР