Китайският град Ухан планира да тества цялото си население от

...
Китайският град Ухан планира да тества цялото си население от
Коментари Харесай

Ухан ще тества цялото си население за COVID-19

Китайският град Ухан планира да тества цялото си население от 11 млн. души за COVID-19, предаде Би Би Си, позовавайки се на местните медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7789
Планът изглежда е на първоначален етап – всички райони на Ухан трябва да предадат детайли как тестовете може да бъдат извършени в рамките на 10 дни.

Градът, в който в края на миналата година бяха установени първите случаи на COVID-19, регистрира шестима нови заразени през уикенда.

Нови 14 случая на COVID-19 в Китай. Единият от тях е в Ухан

Преди тях не е имало нови случаи от 3 април.

Ухан, който бе под строга карантина в продължение на 11 седмици, започна да се връща към нормалния ритъм на живот на 8 април, отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7789  Дариткова за COVID-19: Държим на наложителната изолираност Дариткова за COVID-19: Държим на наложителната изолираност  Д-р Стойчо Кацаров: Здравната система не е претрупана, тя бездейства Д-р Стойчо Кацаров: Здравната система не е претрупана, тя бездейства  НА ЖИВО: Депутатите гледат на второ четене измененията в Закона за здравето НА ЖИВО: Депутатите гледат на второ четене измененията в Закона за здравето
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР