Китайските градове Пекин и Циндао включиха аналните тестове за COVID-19

...
Китайските градове Пекин и Циндао включиха аналните тестове за COVID-19
Коментари Харесай

Пристигащите в Пекин от чужбина ще трябва да се подложат на специалния тест за COVID-19

Китайските градове Пекин и Циндао включиха аналните тестове за COVID-19 като задължителни за всички пристигащи от чужбина, информира пресата в Китай.

По думите на здравните експерти именно този тест е най-прецизен от всички останали и с най-голяма точност може да определи дали даден човек е зараден с вируса или не за разлика от PCR тестовете или т.нар. бързи тестове.

Аналните тестове всъщност бяха приложени в източните райони на Шанхай още в началото на 2020 г. като един от стандартите да се разреши изписването на хоспитализирани пациенти с COVID-19, но впоследствие бяха премахнати.

Сваляте панталоните си, лягате на леглото и усещате памучните тампони, пъхнати в ануса. Всичко приключва за около десет секунди, сподели за преживяването един от изпиталите го за Beijing News.

В китайските социални мрежи потребители открито критикуват този метод на извличане на проби, изказвайки съмнение, че останалите начини за доказване на заразата са неефективни.

Пред Global Times д-р Лу Хонджоу от Клиниката по обществено здраве към университета в Шанхай обаче увери, че аналните тестове са далеч по-точни и надеждни от PCR методиката, която невинаги е прецизна в крайните резултати.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19072  Джонсън и Джонсън: Ефикасността на имунизацията ни е 85% Джонсън и Джонсън: Ефикасността на имунизацията ни е 85%  Продължава имунизацията на учители в Бургас Продължава имунизацията на учители в Бургас  Марихуаната облекчава възпаленията, породени от COVID-19? Марихуаната облекчава възпаленията, породени от COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР