Кабинетът за спешна медицинска помощ към общинската болница в Дупница

...
Кабинетът за спешна медицинска помощ към общинската болница в Дупница
Коментари Харесай

Затвориха спешния кабинет към общинската болница в Дупница

Кабинетът за спешна медицинска помощ към общинската болница в Дупница затвори врати. Причината е, че няма специалисти, които да дават дежурства, съобщава Нова телевизия.

До този момент лекарите получавали около 60 лева на ден за работата си в кабинета. Заради усложнената ситуация с COVID-19 обаче броят на желаещите да дежурят драстично спаднал и от нова година кабинетът не функционира.

От ръководството на лечебното заведение отказаха да коментират случая, но увериха, че помощ на пациенти няма да бъде отказвана. В частната болница в града кабинетът за неотложна помощ ще продължи да работи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17712  Д-р Трифон Вълчев: Технологията на имунизацията на „ Пфайзер “ е известна от 2008 година Д-р Трифон Вълчев: Технологията на имунизацията на „ Пфайзер “ е известна от 2008 година  Доц. Дончев: Въпреки че прекарах COVID-19, си сложих ваксина

Доц. Дончев: Въпреки че прекарах COVID-19, си сложих ваксина  В Норвегия са открити 16 случая на заразяване с новия вариант на ковид В Норвегия са открити 16 случая на заразяване с новия вариант на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР