105 мерки от Управленската програма на правителството за периода 2017-2021

...
105 мерки от Управленската програма на правителството за периода 2017-2021
Коментари Харесай

105 от 902 мерки изпълнени, отчете Съветът за развитие към МС

105 ограничения от Управленската стратегия на държавното управление за интервала 2017-2021 година са изпълнени . Тя е за интервал от четири години и съдържа 65 целта, 236 цели и 902 ограничения, осведомиха от Министерския съвет след съвещанието на Съвета за развиване към Министерски съвет.

690 ограничения са в развой на осъществяване , като забележителна част от тях са с дълготраен небосвод и/или непрекъснат период на осъществяване . Тъй като програмата е до 2021 година, осъществяването на част от ограниченията е планувано да стартира на по-късен стадий или откакто бъдат изпълнени други ограничения.

На съвещанието бяха упоменати идните дейности, както и ограниченията, с които да се преодолее забавянето или неизпълнението на взетите решения.

Съветът за развиване утвърди отчета за осъществяване на Националната стратегия за развиване: България 2020 . Министърът на финансите Владислав Горанов рапортува достиженията и напредъка в осъществяването на задачите и ограниченията на националната стратегия в сходство с последния проект за деяние , утвърден от Министерския съвет в края на 2017 година

Одобрен беше и проекта по създаването на план на Национална стратегия за развиване: България 2030 .

На съвещанието на Съвета за развиване бе поканен и участва и Волен Сидеров - ръководител на парламентарната група " Обединени патриоти " и член на Коалиционния съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР