Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това

...
Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това
Коментари Харесай

България с революционно откритие за лечение на коронавируса

Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това съобщи в интервю пред " Марица " професор Иво Петров, един от най-добрите кардиолози не само в нас, но и в света.

Негови колеги от " Аджибадем сити клиник " са направили онзи ден опит, който е довел до смайващия ефект

" За йонизираната вода и йонизирания кислород имаме преки доказателства. Наши! ", разказва професорът, който оглавява болницата.

" Преди 10 дни излезе публикация в Австрия за йонизирания кислород, не озон, подчертавам. Вече имаме и наши данни, че тези методи намаляват ефекта от вируса и ускоряват оздравителния процес. Направихме опит с позитивна кръв, която показа наличие на вирус с голямо число. Добавихме разтвор на вода с йонизиран кислород. Концентрацията на активния вирус падна 10 пъти! Огромно! Аз нямам никакво съмнение! От два месеца и половина ползваме тези методи. Както в кабинета ми, така и в цялата болница. Поръчали сме още 5 подобни апарата за йонизиране на въздуха. Вирусът е на границата между живата и неживата природа. Имено защото е физична частица, физичните методи са по-ефективни от биологичните ", обясни още светилото в кардиологията.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12323  Канадско-американската граница остава затворена до 21 октомври Канадско-американската граница остава затворена до 21 октомври  Ученици от шуменско учебно заведение са сложени под карантина, поради позитивна проба за ковид на преподавател Ученици от шуменско учебно заведение са сложени под карантина, поради позитивна проба за ковид на преподавател  Университетите в Прага ще преминат към отдалечен режим на образование поради ковид Университетите в Прага ще преминат към отдалечен режим на образование поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР