Италия съобщи днес за 353 смъртни случая от COVID-19 -

...
Италия съобщи днес за 353 смъртни случая от COVID-19 -
Коментари Харесай

Италия регистрира най-големия брой починали от COVID-19 от началото на май

Италия съобщи днес за 353 смъртни случая от COVID-19 - най-големият дневен брой от 6 май и повече от регистрираните 233 починали вчера, съобщи БТА, като се позова на здравното министерство.

През последните 24 часа са регистрирани 28 244 нови заразявания - повече от вчера, когато броят им беше 22 253.



Досега в Италия от COVID-19 са починали 39 412 души, а заразяванията от началото на пандемията са общо 759 829. Северната област Ломбардия остава най-засегнатият италиански район - днес в нея бяха регистрирани 6804 нови случая, а вчера - 5278.

Правителството казва, че ще затегне мерките за борба с коронавируса идната седмица, включително като ограничи пътуването между най-тежко засегнатите райони и като въведе полицейски час през нощта. Властите обаче се въздържат от повторно налагане на национална карантина, за да предпазят икономиката.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14356  Премиерът на Швеция: Пандемичната обстановка е доста сериозна Премиерът на Швеция: Пандемичната обстановка е доста сериозна  Свободното болнично легло е огромното предизвикателство пред Координационния център Свободното болнично легло е огромното предизвикателство пред Координационния център  Хората с посттравматичен стресов синдром ще се усилят след пандемията Хората с посттравматичен стресов синдром ще се усилят след пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР