Италия съобщи днес за 49 починали от Ковид-19, с което

...
Италия съобщи днес за 49 починали от Ковид-19, с което
Коментари Харесай

Италия съобщи за 49 починали и 262 нови случая на COVID-19

Италия съобщи днес за 49 починали от Ковид-19, с което броят на смъртните случаи в страната достигна 34 610, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9552
Броят на заразените е нараснал с 262, до общо 238 275.

Заразените с коронавирус в Европа са вече над 2,5 милиона

По брой на смъртни случаи Италия се нарежда на четвърто място в света след САЩ, Бразилия и Великобритания, а по брой на заразени - на осмо място.

В столичната област Лацио съобщиха за четири " привнесени " случая на заразяване. Става дума за хора, върнали се от Египет и Бразилия, както и от северната област Пиемонте и град Бергамо в Ломбардия, една от най-пострадалите от пандемията области в страната.

Още през 2019 година COVID-19 е бил в Италия

Италианските здравни власти съобщиха, че досега са извършени 3,017 милиона тествания за коронавирус при население от 60 милиона души, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9552  Учени създадоха серум против COVID-19 от кръвна плазма на коне Учени създадоха серум против COVID-19 от кръвна плазма на коне  Затвориха английска касапница поради скок на болните от COVID-19 Затвориха английска касапница поради скок на болните от COVID-19  65-годишен мъж от село Ясеновец е следващата жертва на COVID-19 в област Разград 65-годишен мъж от село Ясеновец е следващата жертва на COVID-19 в област Разград
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР