Италия обяви днес плановете си да отвори отново идната седмица

...
Италия обяви днес плановете си да отвори отново идната седмица
Коментари Харесай

Италия отваря две летища

Италия обяви днес плановете си да отвори отново идната седмица две от летищата си, които бяха затворени преди близо два месеца - Чампино в Рим и Перетола във Флоренция, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6813
Тези две летища са затворени от 13 март и ще заработят отново от 4 май за пътнически полети, съобщи министерството на транспорта в лаконично комюнике.

Чампино е второто летище на Рим след Фиумичино, което не е било затваряно напълно, приема полети основно на нискобюджетни авиопревозвачи и най-вече на Райънеър (Ryanair). Тази авиокомпания приземи до нова заповед 99 на сто от самолетите си.

Перетола обслужва Флоренция и е второто летището на Тоскана, то е по-малко, отколкото летището на Пиза.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6813  Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново Даниел Панов разгласи по какъв начин ще се помогне на пострадалите от COVID-19 във Велико Търново  С нова заповед на Кирил Ананиев се не разрешава износът на лекарствени артикули С нова заповед на Кирил Ананиев се не разрешава износът на лекарствени артикули  Диагностична техника за COVID-19 ще има България със средства от Съединени американски щати Диагностична техника за COVID-19 ще има България със средства от Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР