Италия е открила пациент, заразен с новия щам на коронавируса,

...
Италия е открила пациент, заразен с новия щам на коронавируса,
Коментари Харесай

В Италия има пациент с новия щам на COVD-19, открит във Великобритания

Италия е открила пациент, заразен с новия щам на коронавируса, открит във Великобритания, съобщи днес италианското здравно министерство.

Пациентът и неговият партньор са се върнали преди няколко дни от Обединеното кралство с полет до римското летище " Фиумичино " и сега са в изолация, каза министерството, цитираха Ройтерс и БТА.

Европейските съседи на Великобритания започнаха днес да затварят врати за пътници от Обединеното кралство, разтревожени от съобщенията за бързо разпространяващ се щам на коронавируса, довело до увеличаване на случаите на заразени там.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17070  Франция, Швеция и Норвегия с нови ограничения поради новата заплаха от Обединеното кралство Франция, Швеция и Норвегия с нови ограничения поради новата заплаха от Обединеното кралство  Германия привиква на следващия ден незабавна среща на Европейски Съюз поради новия вариант на COVID-19 Германия привиква на следващия ден незабавна среща на Европейски Съюз поради новия вариант на COVID-19  Италия не разрешава влизането в страната на пасажери от Англия Италия не разрешава влизането в страната на пасажери от Англия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР