Испанският министър на външните работи Аранча Гонсалес призова Европейския съюз

...
Испанският министър на външните работи Аранча Гонсалес призова Европейския съюз
Коментари Харесай

Испания подкрепя идеята за корона облигации

Испанският министър на външните работи Аранча Гонсалес призова Европейския съюз да предостави " всеобхватен и солиден " общ фискален отговор на коронавирусната криза, за да убеди пазарите и да намали нестабилността в резултат на пандемията от COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2392
В интервю за телевизия Блумбърг г-жа Гонсалес заяви, че Мадрид подкрепя идеята за емитиране на общи " корона облигации " (coronabonds) - нов инструмент, който ще обединява ценни книжа от различни европейски страни. Някои страни членки на ЕС обаче не са съгласни, добави тя, предаде БНР.

Сред заразените в Испания близо 14% са здравни работници

Испания е една от най-силно засегнатите европейски държави, като 42 058 са потвърдени случаи на коронавирус, а смъртността достигна 2 991.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2392  ГЕРБ подари 100 000 лева за битка с ковид по предложение на Борисов ГЕРБ подари 100 000 лева за битка с ковид по предложение на Борисов  Испанските управляващи удължиха възбраната за директните полети от Италия Испанските управляващи удължиха възбраната за директните полети от Италия  Рекорден брой за ден починаха в Иран от ковид Рекорден брой за ден починаха в Иран от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР