Испанската национална полиция е задържала мъж, представял се за медицинско

...
Испанската национална полиция е задържала мъж, представял се за медицинско
Коментари Харесай

Мъж е правил нелегални тестове за COVID-19

Испанската национална полиция е задържала мъж, представял се за медицинско лице и правил нелегални тестове за COVID-19, предаде РИА Новости.

Арестуваният се е обличал като работещ в здравна служба и влизал в жилища и домове. Той е правил тестове за наличие на заболяването, вземал по 100 евро за изследване и казвал на хората, че ще получат информация от мадридска лаборатория.

До разкриването на схемата се е стигнало след като жертва на мошеника не е получила отговор от лабораторията. Измаменият жител на испанската столица се е обадил в медицинския център, откъдето му казали, че той не въобще не е фигурирал в списъците с техни пациенти.

Жертвата е сигнализирала полицията. В хода на последвалата специализирана операция " здравният работник " е бил задържан. След разгласяването на информацията за ареста му сигнали за измамника са подали още петима души.

Според министерството на вътрешните работи жалби са били получени и от здравната служба, и от лабораторията.

На мошеника са били повдигнати обвинения във финансови и документни измами, и незаконно упражняване на медицинска професия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19170  Бил Гейтс планувал всичко, случило се от началото на пандемията Бил Гейтс планувал всичко, случило се от началото на пандемията  Европол предизвести за подправени документи за негативен тест за COVID-19 Европол предизвести за подправени документи за негативен тест за COVID-19  Борис Джонсън: Трябва да запазим противоепидемичните ограничения Борис Джонсън: Трябва да запазим противоепидемичните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР