Иранските здравни власти обявиха днес, че са регистрирали над сто

...
Иранските здравни власти обявиха днес, че са регистрирали над сто
Коментари Харесай

Над 9500 станаха жертвите на коронавируса в Иран

Иранските здравни власти обявиха днес, че са регистрирали над сто починали и над 2000 заразени с новия коронавирус през последното денонощие в страната, съобщи Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9545
Ислямската република, която съобщи за първите си случаи на коронавирус на 19 февруари, е най-засегнатата от пандемията страна в Близкия и Средния изток, допълва БТА.

Говорителят на здравното министерство Сима Садат Лари заяви, че още 115 болни от COVID-19 са починали през последните 24 часа, с което броят на жертвите на пандемията в Иран достигна 9507.

Заразените с коронавирус в Иран станаха над 200 000

В същото време са регистрирани нови 2322 случая на заразяване. Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията е 202 584, уточни г-жа Лари.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9545  Папата се срещна с медици от област Ломбардия, наранена тежко от ковид Папата се срещна с медици от област Ломбардия, наранена тежко от ковид  Заразените с ковид в Европа са към този момент над 2,5 милиона Заразените с ковид в Европа са към този момент над 2,5 милиона  Скопие взема решение този уикенд дали да отвори границите без карантина Скопие взема решение този уикенд дали да отвори границите без карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР