Индия съобщи за ново рекордно увеличение на инфекциите с коронавирус.

...
Индия съобщи за ново рекордно увеличение на инфекциите с коронавирус.
Коментари Харесай

Индия съобщи за ново рекордно увеличение на инфекциите с коронавирус

Индия съобщи за ново рекордно увеличение на инфекциите с коронавирус. За последните 24 часа там са регистрирани 95 735 нови случая, предаде Асошиейтед прес.

По данни на Министерството на здравеопазването общият брой на заразените от началото на пандемията е 4 465 963, което нарежда Индия на второ място в света след САЩ по този показател.

Смъртните случаи за последното денонощие са 1172. Индия е на трето място в света по брой смъртни случаи от началото на пандемията след САЩ и Бразилия - 75 062.

Министерството казва, че нарастването на броя на инфекциите се дължи на факта, че на ден в Индия се правят вече над 1 милион теста.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12091  Втори следващ ден над 1000 случая на ковид в Чехия Втори следващ ден над 1000 случая на ковид в Чехия  Доц.Чорбанов за COVID-19: Хигиената е позитивно нещо, само че не и маските

Доц.Чорбанов за COVID-19: Хигиената е позитивно нещо, само че не и маските  Германия предложи да не се пътува до някои европейски дестинации поради ковид Германия предложи да не се пътува до някои европейски дестинации поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР