Индийските власти провеждат днес симулации на ваксиниране в цялата страна

...
Индийските власти провеждат днес симулации на ваксиниране в цялата страна
Коментари Харесай

Индия провежда симулации преди началото на масова кампания за ваксиниране срещу коронавируса

Индийските власти провеждат днес симулации на ваксиниране в цялата страна преди началото на масова кампания за ваксиниране на населението срещу коронавируса, предаде Франс прес.

Симулациите се състояха в това здравни работници да упражняват поставянето на ваксини върху манекени в центрове, създадени специално за провеждането на кампанията за ваксиниране в Индия.

Правителствена комисия препоръча вчера да бъде използвана ваксината, разработена от Оксфордския университет и компанията " Астра Зенека ", като поставянето на първите ваксини може да стане тази седмица след окончателно даване на зелена светлина от индийските служби, контролиращи лекарствата.

Великобритания и Аржентина бяха първите страни, които одобриха употребата на ваксината на " Астра Зенека ", припомня Франс прес.

Индия, която е на третата най-засегната от коронавируса страна в света след Съединените щати и Бразилия, си постави амбициозната задача да ваксинира около триста милиона до средата на тази година.

Индия регистрира 10 286 709 случая на заразяване с коронавирус и 148 994 смъртни случая.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17684  Специализанти избавиха от затваряне белодробната болница във Велико Търново Специализанти избавиха от затваряне белодробната болница във Велико Търново  Проф. Димитров: Ваксината против COVID-19 е извънредно достижение на науката Проф. Димитров: Ваксината против COVID-19 е извънредно достижение на науката  Чехия записва 3441 случая на заразяване с ковид за последното денонощие Чехия записва 3441 случая на заразяване с ковид за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР