Индийските власти наложиха полицейски час в столицата Делхи и няколко

...
Индийските власти наложиха полицейски час в столицата Делхи и няколко
Коментари Харесай

Индия въвежда полицейски час в столицата Делхи и други градове в новогодишната нощ

Индийските власти наложиха полицейски час в столицата Делхи и няколко други големи градове в страната днес, във връзка с посрещането на Новата година, в рамките на усилията си да ограничат разпространението на новия щам на коронавируса, установен първоначално във Великобритания, съобщи БТА.

В индийската столица нощният час ще е от 23.00 ч. до 6.00 ч. сутринта в продължение на два поредни дни, наред със забрана за събирания на повече от пет души на едно място.

Обикновено десетки хиляди хора се събират в центъра на Делхи, град с повече от 20 милиона жители, за посрещане на Новата година.

Властите вече наложиха полицейски час до 5 януари в няколко други градове, сред които финансовата столица Мумбай, и в щата Карнатака, където град Бангалор е център на индийския сектор на високите технологии. Индия обяви на 23 декември, че спира всички полети на пътници, идващи от Великобритания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17647  Нови опити за машинация с подправени PCR проби на Нови опити за машинация с подправени PCR проби на " Дунав мост "  Глобиха гръцки младежи за „ корона празненство “ Глобиха гръцки младежи за „ корона празненство “  Израел се надпреварва за водачеството в класацията за имунизациите против COVID-19 Израел се надпреварва за водачеството в класацията за имунизациите против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР