Има известен оптимизъм при обявяването на резултатите от мерки, прилагани

...
Има известен оптимизъм при обявяването на резултатите от мерки, прилагани
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски призова: Ваксинирайте се срещу COVID-19

Има известен оптимизъм при обявяването на резултатите от мерки, прилагани у нас. Заради смъртността и заетите легла, ние трябва да предложим тези мерки. Това заяви на брифинг ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 по повод удължаването на мерките за борба с коронавируса до 31 януари.

По думите му има сериозен оптимизъм, но той не е достатъчен.

" Ваксините вече са на пазара, трябва да бъдем още по-мотивирани и да спазваме мерките, за да изчакаме и да запазим живота и здравето си ", категоричен е той.

" Призовавам всички български граждани да се ваксинират. Призовавам всички лекари също да го направят и да бъдат компетентни, да се запознаят с данните. Призивът ми към колегите е да бъдат достойни за очакванията на пациентите им ", апелира ген. Мутафчийски.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16889  Ангел Кунчев: Има учредения за доста нерешителен отптимизъм Ангел Кунчев: Има учредения за доста нерешителен отптимизъм  НА ЖИВО: Децата се връщат в ясли и градини, свършва онлайн образованието на дребните възпитаници НА ЖИВО: Децата се връщат в ясли и градини, свършва онлайн образованието на дребните възпитаници  Кметът на Харков е умрял от COVID-19 Кметът на Харков е умрял от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР