Израелските власти вдигнаха от днес забраната за излизане от жилищата

...
Израелските власти вдигнаха от днес забраната за излизане от жилищата
Коментари Харесай

Израел вдигна забраната за излизане навън без уважителни причини

Израелските власти вдигнаха от днес забраната за излизане от жилищата без уважителни причини, наложена на 25 март в рамките на противовирусните мерки, съобщи канцеларията на премиера на еврейската държава Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7226
Вдига се и ограничението за молитви под открито небе на разстояние най-много 500 метра от жилището или местоработата, но остава в сила ограничението за броя на участниците - до 19 души.

Посещенията на плажовете остават забранени, освен за упражняване на морски видове спорт. В басейните се разрешават дейностите, свързани с лечение, както и тренировките на спортисти преди състезания.

При спазване на изискванията за хигиена и физическа дистанция се разрешава от днес да отворят библиотеките, хотелите, резерватите, историческите забележителности и зоологическите градини. Разрешава се да работят също така моловете, пазарите и фитнес залите, но с ред ограничения.

Нетаняху представи поетапен план за съживяване на икономиката и вдигане на карантинните мерки, предвиждащ по-нататъшни облекчения, по думите му - ако нещата тръгнат добре. Едно от тях е рестартирането на образователната система.

Надежди и бъркотия съпътстват връщането на учениците в някои училища в Израел

" Ако броят на заразените за денонощие в страната отново се покачи над 100, Израел ще връща отменените ограничения и ще въвежда нови ", уточни Нетаняху.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7226  Каракачанов: Трябва да създадем по този начин, че след рецесията българите да останат тук Каракачанов: Трябва да създадем по този начин, че след рецесията българите да останат тук  НА ЖИВО: Официално: Шезлонги и чадъри стават безвъзмездни. В заведенията масите ще бъдат на 1,5 м разстояние НА ЖИВО: Официално: Шезлонги и чадъри стават безвъзмездни. В заведенията масите ще бъдат на 1,5 м разстояние  Англия оглави печалната ранглиста за най-вече жертви на COVID-19 в Европа Англия оглави печалната ранглиста за най-вече жертви на COVID-19 в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР