Израелската полиция е разтурила масово обрязване край Стената на плача

...
Израелската полиция е разтурила масово обрязване край Стената на плача
Коментари Харесай

Разтуриха масово обрязване до Стената на плача

Израелската полиция е разтурила масово обрязване край Стената на плача в Ерусалим.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5593
Главният равин на светинята на юдаизма Шмуел Рабинович е бил повикан от родителите на момченце, за да извърши гиюр. Докато свещенослужителят е изпълнявал религиозната церемония, в района са дошли още хора, които са се присъединили към тържеството.

Православните талибани победиха!

След подаден сигнал към Стената на плача на реда са били изпратени полицаи. Пазителите на реда са наредили на хората да отидат по домовете си. Събралите се жени и мъже са изпълнили заповедта на полицията и не се е стигнало до сблъсъци.

От офиса на Рабинович са посочили, че са се опитали да спазват всички ограничения, въведени във връзка с разпространяването на коронавируса. " Ние обаче не можахме да спрем потока от хора ", са допълнили представители на свещеника, предаде националната телевизия на Израел.



Шмуел Рабинович

Стената на плача е единствената част от Втория Соломонов храм, оцеляла след потушаването на еврейския бунт срещу Рим през I в. от н.е. Светинята се намира в Източен Ерусалим.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5593  Румънският парламент утвърди указа за удължение на изключителното състояние Румънският парламент утвърди указа за удължение на изключителното състояние  Коронавирус плъзна в дом за възрастни хора в Загреб Коронавирус плъзна в дом за възрастни хора в Загреб  Депутатите се събират изключително. Ще изслушват Борисов поради COVID-19 Депутатите се събират изключително. Ще изслушват Борисов поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР