Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор Икономическа полиция,

...
Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор Икономическа полиция,
Коментари Харесай

Нечувана наглост! Въпреки лукса, в който тънели корумпираните ченгета от 4-то РПУ, децата им....

Изплуваха нови разкрития за корумпираните ченгета от сектор " Икономическа полиция ", които са прибирали такса " спокойствие ". Както вчера БЛИЦ писа ръководителят на на спецпрокуратурата Димитър Петров разкри на брифинг, че униформените от Четвърто РПУ са взели рушвета от 2000 лева в районното управление.

Арестуваните ченгета от 4 РПУ живеели като баровци, пазарували без пари, рекетирали десетки търговци, заведения и автокъщи


Полицаите толкова се самозабравили, че влизали в магазини, от които си харесвали стоки, но не ги плащали. Друг път сядали да ядат и пият в луксозни ресторанти, като гуляите също били за сметка на заведението.

С изкараните пари поддържали висок стандарт, с който парадирали. Задържаният Антони (единственият без обвинение) се хвалел в Инстаграм с часовници " Брайтлинг ", " Омега ", със снимки на скъпи коли, пури, уискита и екскурзии в Дубай. Подобно било положението и при останалите. Скъпите коли пък се водели на техни близки или роднини.

След арестите в 4-то РПУ: Тази новина ще ужаси всички корумпирани ченгета (ВИДЕО)

Въпреки лукса, в който тънели, не се посвенили да кандидатстват за общински жилища за децата си, съобщава " Телеграф " . Заради скъпите придобивки са назначени данъчни ревизии на ченгетата и близките им, за да се провери могат ли да докажат произхода на парите си.

Разследващи обясниха, че корумпираните ченгета сами преценявали кой е подходящ а групата им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР