Ивайло Караньотов не крие ненавистта си към комунизма и висшите

...
Ивайло Караньотов не крие ненавистта си към комунизма и висшите
Коментари Харесай

Убиец ли е бащата на емигрантката Роси от „Фермата“?

Ивайло Караньотов не крие ненавистта си към комунизма и висшите имена от онова време и не прави компромиси с възгледите си, независимо кой и какво му казва, за да го убеди в обратното.

След като бившият атлет разкритикува дядото на първата отпаднала от „ Фермата “ Гергана – последния шеф на УБО ген. Милушев, под словесната му картечница попадна и емигрантката Роси. Живеещата в Англия българка предизвика поредния порицаващ монолог от Ивайло, след като му сподели, че навремето баща й е бил военен на границата. Службата му продължила няколко години, които обаче били достатъчни, за да го знаят всички. Признанието й, че той е застрелял доста нарушители по време на дежурство, не остави равнодушен съпруга на Аня Пенчева.

„ Колко такива, дето искат да живеят в Англия като теб, е изтрепал? Ти отиваш да си живееш свободно там и протестираш срещу България, която ти е дала паспорт, благодарение на всичко, което се случи. А баща ти е убивал такива като теб, които са искали да отидат в Англия “, заяви с обвинителен тон Караньотов. Въпреки че по думите на Росица, татко й едва ли извършвал такива зверства по отношение на миролюбивия народ, Ивайло я отряза с коментара, че, ако не ги е стрелял, не би могъл да си изпълнява дълга. Самият той на младини многократно ставал свидетел на подобни случаи.

Все пак емигрантката даде да се разбере, че като излезе от „ Фермата “, ще се поинтересува повече за бившата длъжност на баща си и лично ще го попита какво точно е вършил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР