Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон

...
Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Подобрява се здравословното състояние на френския президент

Здравословното състояние на президента на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, който на 17 декември даде положителна проба за Ковид-19, се подобрява, съобщиха днес от кабинета му, съобщава БТА.

Макрон се самоизолира във Версай, а телевизия Бе Еф Ем тази седмица излъчи кадри от правителствено заседание, което той ръководи чрез видеоконферентна връзка.

Президентът обяви, че макар да работи толкова бързо, колкото обикновено, ще продължи да се занимава с най-важните въпроси, сред които са отговорът на Франция на пандемията от COVID-19 и Брекзит. Вторият тест за коронавирус на френския премиер Жан Кастекс е отрицателен и той прекрати седемдневната си самоизолация, съобщи администрацията му.

Кастекс се изолира заради положителния тест на президента, но продължи да работи активно по текущи въпроси. В момента в самоизолация са няколко министри, които са били в контакт с Макрон, както и секретарят на Елисейския дворец Алексис Колер, и председателят на долната камара на парламента Ришар Феран.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17265  Пациент с COVID-19 умъртви комшия по легло в болничното заведение Пациент с COVID-19 умъртви комшия по легло в болничното заведение  Естония стяга рестриктивните мерки в региона на Талин за Нова година Естония стяга рестриктивните мерки в региона на Талин за Нова година  Каракачанов награди младежи, взели участие като доброволци в битката против COVID-19 Каракачанов награди младежи, взели участие като доброволци в битката против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР