За 2 дни COVID-кабинетите в общинските ДКЦ-а направиха 462 антигенни

...
За 2 дни COVID-кабинетите в общинските ДКЦ-а направиха 462 антигенни
Коментари Харесай

Ето телефоните на столичните поликлиники, в които са разкрити COVID зони

За 2 дни COVID-кабинетите в общинските ДКЦ-а направиха 462 антигенни теста. За да безплатен тест и преглед в специализираните кабинети, трябва да бъдете насочен от Вашия личен лекар. При нужда, се правят и кръвна картина, и рентген, които да помогнат на личния лекар да продължи лечението. Това написа в профила си във Фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Следва полезна информация и контакти със столичните поликлиники, в които са разкрити Коронавирус зони.

В София, където е регистриран най-големият брой случаи на заболели от COVID-19, вече активно работят Коронавирус кабинетите в поликлиниките, където гражданите със симптоми могат да се прегледат от специалист. В 9 поликлиники в столицата заработиха Коронавирус зони.



Диагностично-консултативните центрове имат за цел да намалят натиска върху болниците в София. Помещенията трябва да са с отделен вход. Останалите пациенти са отделени в друга зона, така че потоците да не се смесват.

Работното време за Коронавирус кабинетите ще се определя от всяко ДКЦ.

За 2 дни COVID-кабинетите в общинските ДКЦ-а направиха 462 антигенни теста. За да безплатен тест и преглед в...
Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14976  Засякоха офанзиви на севернокорейски и съветски хакери против разработващи ваксини Засякоха офанзиви на севернокорейски и съветски хакери против разработващи ваксини  3499 нови случаи на ковид в Сърбия за ден 3499 нови случаи на ковид в Сърбия за ден  Проф. Ангелов изнесе настоящи данни за рецесията с медикаментите в аптечната мрежа Проф. Ангелов изнесе настоящи данни за рецесията с медикаментите в аптечната мрежа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР