Затвориха сградата на съда в Сливен за дезинфекция, след като

...
Затвориха сградата на съда в Сливен за дезинфекция, след като
Коментари Харесай

Съдия от Сливен е с COVID-19

Затвориха сградата на съда в Сливен за дезинфекция, след като е установено, че съдия е дал положителен тест за Covid-19. Информацията потвърди председателят на Окръжния съд съдия Мартин Данчев, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9377
Сградата ще бъде отворена утре и съдът ще продължи ежедневната си работа.

Затвориха Община Благоевград за 24 часа заради заразения с COVID-19 главен архитект

„ Районната здравна инспекция ще реши дали да бъдат тествани всички служители на съда за коронавирус “, коментира съдия Данчев, след като съобщи, че всички помещения в съда ще бъдат подложени на дезинфекция. Той оповести още, че заразената е съдия в Районен съд Сливен, която през последните две седмици е била в платен отпуск.

Според Данчев вероятно тя се е заразила в периода на отпуска, защото в сградата на съда се прави дезинфекция и почистване по няколко пъти на ден, а пропускателния режим е съобразен със всички противоепидемични мерки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9377  Изписаха 77-годишна жена от болничното заведение в Разград след лекуване от ковид и негативен PCR-тест - тя умря Изписаха 77-годишна жена от болничното заведение в Разград след лекуване от ковид и негативен PCR-тест - тя умря  Излязоха резултатите за COVID-19 на туристите в „ Kайт къмпинг Градина “ Излязоха резултатите за COVID-19 на туристите в „ Kайт къмпинг Градина “  Огнище на COVID-19 в ромския квартал на Кюстендил Огнище на COVID-19 в ромския квартал на Кюстендил
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР