Заразените с новия коронавирус в Швейцария са се увеличили с

...
Заразените с новия коронавирус в Швейцария са се увеличили с
Коментари Харесай

Спад на смъртните случаи и новозаразените с COVID-19 в Швейцария

Заразените с новия коронавирус в Швейцария са се увеличили с 592, което е значително по-малко в сравнение с броя на новите случаи ден по-рано - 730.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5047
Федералното управление по здравеопазване съобщи още, че от COVID-19 са починали 25 души за изминалото денонощие, а това също е под смъртността от болестта в петък, когато тя взе живота на 49 души.

Ръст на заразените и починалите от COVID-19 в Нидерландия и Швейцария

Положителните тестове за коронавирус към момента са 24 900, починалите са 831, се допълва в съобщението, предаде БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5047  Ирландия удължава до 5 май рестриктивните мерки поради ковид Ирландия удължава до 5 май рестриктивните мерки поради ковид  Министър Кралев удължи периода на възбрана за осъществяване на спортни мероприятия до 13 май Министър Кралев удължи периода на възбрана за осъществяване на спортни мероприятия до 13 май  Съпруга на един от инфектираните по-рано мъже е новият случай на ковид в Бургас Съпруга на един от инфектираните по-рано мъже е новият случай на ковид в Бургас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР