За първи път в историята на Българската православна църква на

...
За първи път в историята на Българската православна църква на
Коментари Харесай

За първи път в историята на БПЦ днес върбови клонки няма да се раздават

За първи път в историята на Българската православна църква на Цветница няма да се раздават върбови клонки.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5082
Причината са мерките за сигурността срещу коронавируса и твърдението, че клонките или цветята ще увеличат разпространението на заразата.

Цветница е!

Заради това премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна лично патриарх Неофит  патриарх Неофит Неофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на и с митрополитите, а по-късно решение на Светия синод на БПЦ-БП съобщи Ловчанският митрополит Гавриил.

Църквата ще направи компромиси заради коронавируса, но няма да затвори храмовете

За спазване на мерките по време на извънредно положение, каквото е въведено заради COVID-19 в България от 13 март, ще се грижи и полицията.

Светата литургия, която ще се ръководи от патриарх Неофит  патриарх Неофит Неофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на ще се извълва по БНТ. Така ще бъде и на Великден.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5082  От през днешния ден наложително всеки с маска или шал на публично място От през днешния ден наложително всеки с маска или шал на публично място  EK: Възрастните хора в изолираност до края на годината EK: Възрастните хора в изолираност до края на годината  Близо 620 смъртни случая от ковид в Италия през последното денонощие Близо 620 смъртни случая от ковид в Италия през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР