За първи път днес излиза наяве огромна лична драма, която

...
За първи път днес излиза наяве огромна лична драма, която
Коментари Харесай

Нови разкрития! Фолкдивата Деси Слава ридаела: Непознатият издъхна окървавен в ръцете ми! Не можах да го спася

За първи път днес излиза наяве огромна лична драма, която е преживяла поп фолк дивата Деси Слава през есента на 2016 г., когато пуска тъжната си балада „ И това ще преживея”, пише " Флагман ". Тогава никой не подозира, че има причина русата фурия да скрие знойните си форми в плътни черни дрехи, ръкавици и шапка и да позира с печален израз на скалистия морски бряг.

Деси Слава е изживяла истински кошмар на 9 септември 2016 г. малко преди разсъмване.

Тя се прибира към столицата след участие във Варна. Шофьорът й Димитър Илиев решава за по-голямо удобство да минат през Бургас и да се включат в магистрала „ Тракия”. Деси Слава седи на предната дясна седалка и е полузаспала.

В района на Карнобат, в 5.45 ч, автомобилът се движи със 120 км/ч, установено от техническа експертиза. Видимостта е намалена поради стелеща се мъгла, все още се развиделява. На 130 метра пред колата изскача пешеходец. Водачът изобщо няма време за реакция, за да обере скоростта и да спре. Удря човека, отнася тялото му.

Веднага шофьорът и Деси Слава изскачат и опитват да окажат помощ, повикали са и линейк а. Пострадалият умира окървавен в скута й след около десетина минути от многобройните наранявания.

Пред дошлите полцаи и пред лекарите Деси Слава ридае в нервен срив: Не знаете какво е да издъхне човек в ръцете ти, не сме виновни!
След инцидента Димитър отказва да шофира, с Деси остават приятели. Повече не кара служебната й кола.

Тя записва сърцераздирателната балада и я пуска през октомври 2016 г., месец по-късно. Песента е посветена на мъж, както звучи в текста, любовно.
Деси дълго време след това не се качва в автомобил и оттогава не седи на предна дясна седалка.

През декември 2017 г. ражда втория си син Борис.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР