За последното денонощие на територията на област Хасково e взета

...
За последното денонощие на територията на област Хасково e взета
Коментари Харесай

В РЗИ-Хасково е постъпила информация за три нови положителни случая на COVID 19

За последното денонощие на територията на област Хасково e взета една проба за наличие на коронавирусна инфекция от пациент на МБАЛ Хасково. Пробата е изследвана и е отчела отрицателен резултат. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10526
Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за три нови положителни случая на Коронавирус 19, регистрирани в област Хасково. Два от тях са на жени на 39 и 62 години от община Димитровград, служители на производствено предприятие, контактни на лице с положителен резултат.

Експерт: Епидемията приключва до 15-20 дни

Предстои през днешния ден да бъде проведено епидемиологично проучване за установяване на контактните им лица. Изследванията на служителите от предприятието са направени от работодателя като две от тях са положителни, очаква се резултатът от още 13 проби, а останалите са отрицателни. Към момента на работа са се завърнали хората с отрицателен резултат.

Третият случай е на мъж на 28 години с постоянен адрес община Хасково, който живее и работи на територията на друга област. След проведено епидемиологично проучване се установи, че през последните две седмици, той не е пребивавал в областта.

Трите случая са отчетени в Националната информационната система, но не са обявени като нов брой заразени лица за област Хасково поради корекция в системата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10526  Над 6400 нови инфектирани с COVID-19 са открити в Русия за 24 часа Над 6400 нови инфектирани с COVID-19 са открити в Русия за 24 часа  Белгия навлиза във втора епидемиологична вълна Белгия навлиза във втора епидемиологична вълна  Още един пациент с Covid-19 е умрял в Добрич Още един пациент с Covid-19 е умрял в Добрич
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР