За последното денонощие на територията на област Хасково са взети

...
За последното денонощие на територията на област Хасково са взети
Коментари Харесай

В Хасково има излекувани от коронавирус

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети шест проби за наличие на коронавирусна инфекция. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8957
Три от тях са взети от РЗИ Хасково. Eдна на потребител на социални услуги, отчела отрицателен резултат, и две контролни проби. Едната контролна проба е втора контрола на 40-годишната жена от община Харманли.

След днешния ѝ отрицателен PCR тест тя се води напълно излекувана.

Втората контролна проба е на 38-годишната жена от община Хасково, чийто контролен PCR тест от миналата седмица бе позитивен за Коронавирус 19. Нейната проба отново е положителна за короновирусна инфекция.

41 са новите заразени у нас

Другите три проби са взети от МБАЛ Хасково, съответно една на персонал и две контролни. И трите проби са отчели отрицателен резултат. Контролните пороби са на 39-годишната жена, настанена в ОАИЛ на МБАЛ Хасково, която остава в болничното заведение и на 36-годишния мъж от община Хасково, който бе настанен за лечение в инфекциозното отделение с Коронавирус 19.

След днешната му отрицателна проба, мъжът е изписан и поставен под 28-дневна домашна карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8957  Доц. Кунчев изясни от кое място пристигна хаосът с данните за COVID-19 Доц. Кунчев изясни от кое място пристигна хаосът с данните за COVID-19  41 са новите инфектирани у нас 41 са новите инфектирани у нас  Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения Учени приканиха английското държавно управление да преразгледа анулацията на ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР