За последното денонощие на територията на област Хасково от МБАЛ-Хасково

...
За последното денонощие на територията на област Хасково от МБАЛ-Хасково
Коментари Харесай

40-годишна жена от Хасково е с COVID-19

За последното денонощие на територията на област Хасково от МБАЛ-Хасково са взети пет проби за наличие на коронавирусна инфекция. Това обявиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10623
Четири от пробите са отчели отрицателен резултат и една положителен. Касае се за 40-годишна жена от община Хасково, която се е изследвала по собствено желание.

Спад на новите случаи на COVID-19 у нас - 95 са заразените

Тя е на домашно лечение, поставена под домашна. Контактните ѝ лица са установени, епидемиологичното проучване продължава и днес.

Два от констатираните случая с коронавирусна инфекция на мъжа на 47 години от община Димитровград, обявен на 18 юли и жената на 57 години също от община Димитровград, обявена на 15 юли, са настанени в инфекциозно отделение на МБАЛ Хасково с влошена симптоматика.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10623  Шефът на Шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов: Опасността не е минала!  Хърватия регистрира съвсем четворно понижение на новите случаи на ковид Хърватия регистрира съвсем четворно понижение на новите случаи на ковид  В Куба за първи път от началото на пандемията няма открит нов случай на COVID-19 В Куба за първи път от началото на пандемията няма открит нов случай на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР